fbpx

“Met de festivals in aantocht hopen we allemaal maar op één ding: warm weer. Jammergenoeg brengt dit een groot nadeel met zich mee: lauwe pintjes. Aangezien je koelkast meenemen wat moeilijker is zul je toch wat creatiever te werk moeten gaan. Met deze 5 tips overleef je de warme festivaldagen met frisse pintjes!”

1. Krantenpapier

Met wat krantenpapier kom je al een heel eind. Wikkel je flesje of blikje in nat krantenpapier. Door de warmte zal het vocht in het papier eerst verdampen en ontsnapt je bier aan de warmte!

2. Sokken uit

Trek je sok uit (liefst niet eentje na 3 festivaldagen) en trek het over het flesje heen. Vervolgens dompel je die onder in koud water. Hang je kous met het flesje op een plaats waar het wind vangt. Als extra voordeel wordt je bier in no time fris!

3. Graven maar

Indien je geen bulldozer bij de hand hebt moet het ook wel lukken met een geïmproviseerd schopje. Zoek een schaduw plekje uit en start digging! Leg je bier in de put en bedek het weer. Als je een ietwat ongeduldiger persoon bent kun je er water over gieten. Zo versnel je het proces.

4. Ijs en zout

Als bovenstaande tips je iets teveel tijd kosten kun je je bier ook gewoon koelen op het moment dat je het wilt drinken. Vul een kommetje met water, ijsblokjes en zout en plaats je bier er in. Et voila!

5. Gewoon kopen

We snappen het volledig als je tijdens de relaxte festivalsfeer helemaal geen zin hebt om “zoveel” moeite te doen enkel voor een frisse pint. Ga gewoon naar de dichtstbijzijnde drankstand en probleem opgelost! Zin om u eens goed te laten gaan? Via Mise en Place kan je op een toffe manier wat bijverdienen en ben je helemaal klaar voor de festivals!

Leave a Reply