#WEWORKWITHFRIENDS

Studentenjob bij Mise en Place

Bij Mise en Place kies je uit de leukste jobs en werk je op de manier die het beste bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld werken bij festivals, hotels, cateraars en events. Jij bepaalt. Tevens kan je bij Mise en Place Kitchen je kookkunsten inzetten en onder begeleiding van specialisten groeien in het vak en als persoon. Mise en Place Kitchen biedt jou een flexibele studentenjob waarin je ervaring opdoet in verschillende keukens.

Infosessie bij Mise en Place

Aanmelden voor een job is simpel, maak dan hier een afspraak voor een vrijblijvend infomoment op een kantoor in je buurt. Tijdens deze infosessie krijg je alle nodige informatie om bij ons aan de slag te gaan. Na de infosessie gaan we graag met je in gesprek zodat we je al dan niet een gepaste studentenjob kunnen aanbieden.

Mise en Place gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Zie onze privacy statement

PLAN HIER JE INFOSESSIE

Beste student,

Bedankt dat je bij ons wil komen werken. Door de maatregelen om de verdere verspreiding van het corona virus of COVID-19 tegen te gaan kunnen ook onze infosessies niet fysiek doorgaan. De infosessies gaan voorlopig tot 1 juni digitaal door en dit in het Nederlands en het Frans.

Je kan je hieronder inplannen waarna je een infomail van het kantoor ontvangt. In deze mail kan je verdere info en een link naar het platform met de infosessie terugvinden .