fbpx

“De voorbije jaren hebben we al heel wat gekke en bizarre foodcombinations op ons scherm zien verschijnen. Herinner jij je nog het Red Bull ijs of de insecten tussen een lekkere hamburger? Ook 2019 heeft heel wat in petto. Ga jij de uitdaging aan?

Sushi time

De eerste lente temperaturen zijn officieel begonnen! Nu wachten op de volle 30 graden en het is compleet. Een warme maaltijd ligt je te zwaar op de maag en je kan niet enkel leven van ijsjes? Dan hebben wij de perfecte oplossing gevonden voor jou! De combinatie van Sushi en ijs. Gelukkig smaakt het niet naar zalm of rijst, maar ziet het er alleen uit als sushi. De ijsjesmaker wil zo inspelen op de hype rond sushi.

Er is een sorbet met mango, lychee en gember, een ijsje van witte chocolade en framboos, citroensorbet en matcha, dat is een Japanse groene thee, en sesamzaad en als laatste een vanille-ijs met hazelnoten en aardbei. Wil je zelf van deze sushi proeven? Het ijssalon Oyya in Brugge verkoopt deze 4 sushismaken. Voor een doosje met vier ijsjes en een flesje chocoladesaus betaal je €6,5.

sushi
bacon

Zeewie.. euh bacon

Zin in een gezonde snack? Goed nieuws, vanaf nu eten we allemaal bacon zeerwier. Even lekker en tweemaal gezonder dan groene kool. Seamore vervult al je dromen. Of het echt helemaal naar spek maakt hebben we zelf nog niet getest. Dit laten we graag aan jou over.

De zeewierchips zijn op dit ogenblik nog niet te koop in de Belgische supermarkten. Ahealthylife.nl bied het reeds online te koop aan voor €6.95 per 75 gram.

Patatje chocola

Heb je het ook lastig om steeds te kiezen tussen zoet of zout? Geen probleem, ga gewoon voor de combinatie! Frietboutique in Amsterdam-Zuid biedt je ‘patatje chocola’ aan. Een pak friet met chocoladesaus. Het friethuis staat gekend als ‘the place to be voor al je guilty pleassurers’ Want zeg nu zelf. Choclade en frieten… twee  guilty pleassures van veel mensen. Of de combinatie van de twee evengoed smaakt als een pakje friet met mayonaise is echter de vraag.

frieten

It’s an avocado..burger

We zijn het er allemaal over eens. Avocado’s zijn dé hype. Op een stukje toast, in een salade of in combinatie met een eitje. Maar als burger? Het restaurant ‘The Avocado Show’ uit Amterdam gebruikt, de avocado, namelijk als hoofdingrediënt. Hierin is de avocado geen topping, maar de het broodje. De enige vraag die hierin nog rest is of deze even handig met je handen te eten is als een gewone hamburger.

avocado
Bron: www.vrouw.nl

Leave a Reply