fbpx

Aangezien de feestdagen al een tijdje achter de rug zijn kijken wij al uit naar een welverdiende zomervakantie. Geen vakantie zonder reis. Geen reis zonder geld. En hoe beter je reis te verdienen dan met een studentenjob die je graag doet. Benieuwd hoe je je gelukkiger voelt in je job? Scrol dan snel naar beneden!

1. Wees betrokken

Wanneer je je betrokken voelt tot het bedrijf en het gevoel hebt dat je een deel uitmaakt van een groter geheel loop je vaak gelukkiger rond op uw werk. Ga daarom pro-actief op zoek naar interesses op de job.

2. Neem je huisdier mee naar je werk

Hond of kattenmens. Wat je ook bent, een dier geeft je al de liefde die je nodig hebt om een saaie werkdag te doorstaan.

franse bulldog

3. Positiviteit

Een positieve werkomgeving met positieve relaties zorgt ervoor dat je  gelukkiger naar het werk gaat. Geef je makker af en toe een compliment en dank hen voor de kleine dingen. Je zal zien dat je zelf gelukkiger wordt en je de favor in return krijgt.

4. Start bonding

Ga steeds voor een goede band met je collega’s. Vrienden op het werk is nu eenmaal aangenaam. Het geeft je de kans om een verfrissende pint te drinken met je werkbuddy’s op vrijdagavond, te roddelen over je Tinderdates of een muziekband te starten in je garage. Plezier gegarandeerd!

teamwork

5. Geef constructieve feedback

Wees open met je collega’s en durf feedback geven en krijgen. Dit tilt niet alleen je werk, maar ook jezelf naar een hoger niveau.

Zoek jij nog een toffe en flexibele job waar bovenstaande zaken zeker aan bod komen? Bij Mise en Place heb je keuze uit een tal van horeca vacatures en kun je werken waar en wanneer je wil! 

Leave a Reply