FAQ COVID-19 UITVRAGEN

Kan ik tijdens deze periode medewerkers van Mise en Place aanvragen?

Dit kan zeker, ook tijdens deze periode blijft Mise en Place actief en hebben wij de nodige medewerkers ter beschikking.

Welke veiligheidsmaatregelen moet ik als uitvrager voorzien?

Wij vragen onze partners om bij het uitvragen van medewerkers de juiste maatregelen te treffen en volgende zaken in rekening te houden of te voorzien:

  • mondmaskers
  • handschoenen indien nodig
  • voldoende verluchte ruimte
  • ontsmettingsmiddel en/of voldoende mogelijkheden om handen te wassen
  • de nodige maatregelen om de afstand te bewaren.

Hoe kan ik het kantoor bereiken als deze gesloten zijn?

Ondanks onze kantoren in deze periode niet elke dag fysiek open zijn blijven wij wel 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar. Je kan hiervoor de contactgegevens via de contactpagina terugvinden.

FAQ COVID-19 STUDENTEN

Kan ik het kantoor bezoeken?

Zeker, hou hierbij steeds rekening met de openingsuren en de geldende maatregelen. Aan de ingang van onze kantoren kan je de geldende maatregelen terugvinden om een veilige werkomgeving te garanderen.

Moet ik als student bescherming voorzien voor toekomstige jobs?

Onze relaties dienen standaard de nodige bescherming te voorzien. Het is aangeraden zelf ook de nodige beschermingsmaterialen te voorzien. Je neemt dus best wat ontsmettingsmiddel en een mondmasker mee voor op de job.

Ik kan mij niet meer inloggen op het systeem, wat nu?

Dit klopt, binnenkort gaan we naar een nieuw inplanningssysteem. Indien je hier geen mail of informatie over hebt verkregen neem je best contact op met jouw kantoor om een login te verkijgen.

Kan ik mij inplannen voor een job?

Tuurlijk, deze mogelijkheid blijft bestaan. In ons systeem kan je nog steeds de beschikbare jobs terugvinden. Inplannen kan op dit ogenblik enkel telefonisch of fysiek via het kantoor.

Ik wil mij inschrijven maar kan geen afspraak inplannen.

Op dit ogenblik gaan onze infosessies enkel online door op maandag om 16u en vrijdag om 11u. Indien je deze wil meevolgen kan dit door je via ons formulier aan te melden. Wil je een fysieke afspraak maken raden we je aan contact op te nemen met jouw dichtsbijzijnde kantoor.

Kan ik via Zero Copy komen printen?

Op dit moment is Zero Copy nog niet actief.