FLEXIBELE STUDENTENJOB

Melita, Yentl & Audrey doen het al. En jij?

EEN FLEXIBELE STUDENTENJOB

Bij Mise en Place kies je samen met je vrienden uit de leukste jobs van het land en werk je op de manier die het beste bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld werken bij festivals, concerten, cateraars, voetbalstadions, congrescentra, hotels, restaurants, noem het maar op. Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Een flexibele studentenjob met doorgroeimogelijkheden. Daar staan wij voor. Vanuit onze Mise en Place academy krijg je de kans om tijdens je studentenjob ook extra vaardigheden op te doen die jou en jou studies helpen. Heb je het in jouw om een team aan te sturen of wil jij nieuwe mensen coachen? Start dan meteen met een studentenjob bij Mise en Place en take the lead.

FRIENDS

WERK MET WIE JE WIL

Making friends, that’s what we do! Je kan samenwerken met je vrienden en met onze 8000 nieuwe (internationale) vrienden leren kennen.
Het maakt niet uit voor welk label je werkt of voor welk specialisme je de voorkeur geeft: service, keuken, evenementen, logistiek – jopber, jobcoach of PM. Wij werken met de stille, met de extroverte, met wijnliefhebbers en festivalverslaafden. We werken met veel verschillende karakters en individuen. Maar uiteindelijk #weworkwithfriends

Melita, Yentl en Audrey werken flexibel en ‘they like it’

Alledrie werken ze in de hospitalitysector, of zoals ze zelf zeggen mogen ze altijd opnieuw mensen een fijne dag bezorgen op een gastvrije manier. Ontdek hoe ze deze job op een flexibele manier invullen en wat volgens hen de voordelen zijn.

WERK WAAR JE WIL

Van een beurs, tot vip-diner op je favoriete eersteklasseclub. Bij Mise en Place kan het allemaal!

agenda

WERK WANNEER JE WIL

Werk je liever in het weekend? Of in de week? Dat kan je helemaal zelf bepalen!

Studentenjob - Job étudiants service

#WEWORKWITHFRIENDS

ONZE JOBLOCATIES

10 VESTIGINGEN DIE JOU GRAAG VERWELKOMEN!

België Kaart

Met 10 vestigingen door het hele land kun je dus overal komen te werken. Als je bij Mise en Place werkt is de vestiging je hoofdkwartier, je thuisbasis en natuurlijk ook de plaats waar je voor elke job verzameld.

Heb je interesse, nog een vraag? Bezoek onze FAQ of stuur ons een “call me” form. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Indien je meteen van start wil gaan kan je je via onderstaande knop inschrijven voor een info moment.

INFOSESSIE INPLANNENVEELGESTELDE VRAGEN