EEN FLEXIJOB OP MAAT EN BIJ JOU IN DE BUURT

Een flexijob bij Mise en Place!

Met een flexijob bij Mise en Place kies je uit verschillende jobmogelijkheden in je buurt en werk je op de manier die het beste bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld werken bij festivals, concerten, cateraars, voetbalstadions, congrescentra, hotels, restaurants.

Werk je liever in de ochtend, in de avond na je vaste job of eerder in het weekend? Met een flexijob bij Mise en Place kies je volledig zelf wanneer en waar je werkt.

Ervaring is niet vereist, wij leren jou alle details van gastvrijheid en investeren ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling, met onze Mise en Place Academy. Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Contacteer een kantoor in je regio voor een flexijob

Mise en Place gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Zie onze privacy statementIk ga akkoord met de Privacy statement van Mise en Place

WE WORK WITH FRIENDS!

WAAR WERK IK?

Wil je het diner serveren aan de gasten bij je favoriete sportclub, de bruiloft coördineren van een verliefd koppel, of sta je liever een sterrendiner te bereiden? Draai je nog even een ontbijtdienst voor de middag, een avondshift na je vaste job of klus je liever bij in het weekend?

WANNEER WERK IK?

Als het jou uitkomt. Van vroeg tot laat, doordeweeks of in het weekend. Werk je liever even niet omdat je het bijvoorbeeld druk hebt, of lekker van je vakantie geniet? Dat kan allemaal, want bij Mise en Place bepaal je zelf wanneer je wilt werken.

MET WIE WERK IK?

Wil je graag werken met iemand die je kent? Dan plannen we jullie samen in, op dezelfde locatie. Werk je liever alleen? Dat is ook geen probleem. Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Maak dan kennis met de andere achtduizend Mise en Place medewerkers!

Potentiële Werkgevers

Vestiging Mise en Place
Vestiging
Vestiging Mise en Place Den Haag
Vestiging Amsterdam

10 vestigingen die jou graag verwelkomen!

Met 10 vestigingen door het hele land kunnen wij 100% dekking bieden en kun je dus overal komen te werken. Als je bij Mise en Place werkt is de vestiging je hoofdkwartier, je thuisbasis en natuurlijk ook de plaats waar je voor elke job verzameld.

Leerzame doorgroeimogelijkheden, leuke collega's, flexibel, en ook nog eens werken op de grootste festivals en diners!

Marleen van Moorselwerkt bij Mise en Place

Een leuke job! Een bedrijf waar aandacht wordt besteed aan werk en plezier hebben.

Stan Jongeriuswerkt bij Mise en Place

Hele goeie sfeer op kantoor, maar een professionele houding als het moet. Flexibel rooster en leuk, wisselend werk!

Thomas le Ruttewerkt bij Mise en Place

Top job! Niet alleen flexibel en gevarieerd maar ook super gezellig! Dit is echt voor iedereen aan te raden.

Erika van den Bergwerkt bij Mise en Place

Als je hier werkt krijg je als bonus super leuke vrienden! Daarnaast is Mise en Place ook een stukje persoonlijke ontwikkeling.

Tommie Amalowerkt bij Mise en Place

Horeca dat uitblinkt in fun en kwaliteit en daarbij veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkelingen.

Erik Spaanderwerkt bij Mise en Place

CONTACTEER EEN VESTIGING IN JE BUURT VOOR EEN AFSPRAAK!

Werken waar, wanneer en met wie jij wilt!