EEN FLEXIJOB OP MAAT EN BIJ JOU IN DE BUURT

Een flexijob bij Mise en Place!

Welke jobs kan je doen?

Met een flexijob bij Mise en Place kies je uit verschillende jobmogelijkheden in je buurt en werk je op de manier die het beste bij jou past. Zo kun je werken bij festivals, concerten, cateraars, voetbalstadions, congrescentra, hotels of restaurants in de buurt. Werk je liever in de ochtend, in de avond na je vaste job of eerder in het weekend? Met een flexijob bij Mise en Place kies je volledig zelf wanneer en waar je werkt. De keuze is volledig aan jou. Via onze Mise en Place App kan je, je beschikbaarheden invullen en zo de verschillende jobs uitkiezen.

Enige ervaring vereist

Je hoeft nog geen pro te zijn, maar een goede basiskennis is een must. Daarnaast investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling, met onze Mise en Place Academy. Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien! Zo kan je jobcoach of projectmanager worden om een team van jobpers aan te sturen en/of op te ondersteunen in hun leertraject en jobs.

Aanmelden voor een job.

Doordat je steeds op een ander locaties en op andere tijdstippen werkt, verkrijg je elke job een nieuw dagcontract. Je hebt dus geen contractverplichting of langdurige contracten bij ons. Je dient jezelf wel in te schrijven in ons systeem. Dit gebeurt na een kennismakingsgesprek met één van onze kantoormedewerkers. Bij een “match” wordt je profiel aangemaakt in ons systeem en dien je een raamovereenkomst te teken waarbij de loon en werkafspraken genoteerd staan. Na een basis opleiding van 4u kan je meteen van start op onze verschillende jobs en events.

Heb je nog vragen of wens je meer info? contacteer ons via het formulier of bekijk de FAQ omtrent flexijobs bij Mise en Place

Contacteer ons voor meer informatie en/of sollicitatie

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Mise en Place

  Mise en Place gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Zie onze privacy statement

  WE WORK WITH FRIENDS!

  WAAR WERK IK?

  Wil je het diner serveren aan de gasten bij je favoriete sportclub, de bruiloft coördineren van een verliefd koppel, of sta je liever een sterrendiner te bereiden? Draai je nog even een ontbijtdienst voor de middag, een avondshift na je vaste job of klus je liever bij in het weekend?

  WANNEER WERK IK?

  Als het jou uitkomt. Van vroeg tot laat, doordeweeks of in het weekend. Werk je liever even niet omdat je het bijvoorbeeld druk hebt, of lekker van je vakantie geniet? Dat kan allemaal, want bij Mise en Place bepaal je zelf wanneer je wilt werken.

  MET WIE WERK IK?

  Wil je graag werken met iemand die je kent? Dan plannen we jullie samen in, op dezelfde locatie. Werk je liever alleen? Dat is ook geen probleem. Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Maak dan kennis met de andere achtduizend Mise en Place medewerkers!

  Potentiële Werkgevers

  Vestiging Amsterdam

  10 vestigingen die jou graag verwelkomen!

  Met 10 vestigingen door het hele land kunnen wij 100% dekking bieden en kun je dus overal komen te werken. Als je bij Mise en Place werkt is de vestiging je hoofdkwartier, je thuisbasis en natuurlijk ook de plaats waar je voor elke job verzameld.

  Leerzame doorgroeimogelijkheden, leuke collega's, flexibel, en ook nog eens werken op de grootste festivals en diners!

  Marleen van Moorselwerkt bij Mise en Place

  Een leuke job! Een bedrijf waar aandacht wordt besteed aan werk en plezier hebben.

  Stan Jongeriuswerkt bij Mise en Place

  Hele goeie sfeer op kantoor, maar een professionele houding als het moet. Flexibel rooster en leuk, wisselend werk!

  Thomas le Ruttewerkt bij Mise en Place

  Top job! Niet alleen flexibel en gevarieerd maar ook super gezellig! Dit is echt voor iedereen aan te raden.

  Erika van den Bergwerkt bij Mise en Place

  Als je hier werkt krijg je als bonus super leuke vrienden! Daarnaast is Mise en Place ook een stukje persoonlijke ontwikkeling.

  Tommie Amalowerkt bij Mise en Place

  Horeca dat uitblinkt in fun en kwaliteit en daarbij veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkelingen.

  Erik Spaanderwerkt bij Mise en Place

  CONTACTEER EEN VESTIGING IN JE BUURT VOOR EEN AFSPRAAK!

  Werken waar, wanneer en met wie jij wilt!