Flexibele studentenjobs in de horeca

De ideale studentenjob in de horeca! Mise en Place is een horeca uitzendbureau waarbij je samen met je (nieuwe) vrienden aan de slag gaat op de leukste horecajobs van België.

Wil je het diner serveren aan de gasten bij je favoriete sportclub, de bruiloft coördineren van die bekende Belg, of sta je liever een sterrendiner te bereiden? Draai je nog even een ontbijtdienst voor je studiemiddag of werk je op dat festival waar je altijd al naartoe hebt willen gaan?

NU AANMELDEN

WERKEN BIJ MISE EN PLACE

Bij Mise en Place werk je altijd met vrienden! Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Maak dan kennis met de andere drieduizend horecatoppers! Liever met je huidige vrienden werken? Neem ze mee, iedereen is welkom!

Vanuit jouw dichtstbijzijnde vestiging werk je op verschillende locaties in de regio én voor verschillende opdrachtgevers. Je bepaalt zelf of je aan de slag gaat in de bediening, keuken, logistiek of op events en wanneer en waar jij wilt werken.

NU AANMELDEN

HOE WERKT HET PRECIES?

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat jij je hebt aangemeld?
Klik op de button hiernaast en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!

BEDIENING

Zigzag

Als medewerker in de bediening voer je uiteenlopende horeca taken uit en creëer je onvergetelijke momenten voor je gasten.

Zo voorzie jij gasten van een drankje, serveert gerechten uit en brengt hapjes langs. Jij zorgt ervoor dat gasten niets te kort komen!

KEUKEN

Werken in de keuken

Zet jij liever je kookkunsten in onder begeleiding van specialisten?

Ondersteun de chefs en ga aan de slag als keuken- of buffet hulp. Ook in de keuken bieden wij jou flexibele bijbanen aan waarin je ervaring opdoet op verschillende culinaire locaties.

EVENEMENTEN

Zigzag

Wil jij liever werken achter de bar op de gaafste festivals en evenementen? Laat je skills zien op bruiloften, dance-events, voetbalwedstrijden en concerten!

Van vroeg tot laat, doordeweeks of in het weekend. Werk je liever even niet omdat je bijvoorbeeld veel huiswerk hebt of lekker van je vakantie geniet? Dat kan allemaal!

LOGISTIEK

Zigzag Logistiek

Ben jij een krachtpatser die graag backstage aan de slag gaat op de grootste evenementen, festivals of beurzen?

Dan is werken in de logistiek iets voor jou! Wij bieden studenten met backstage interesses een uitdagende en leerzame studentenjob op verschillende niveaus in de logistiek.

NOG GEEN ERVARING?

Geen probleem! Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job, waardoor jij als een echte horeca professional aan de slag kan. Daarnaast doe je al snel veel ervaring op door te werken op verschillende toplocaties. Als je het in je hebt om er echt voor te gaan kun je bij ons altijd doorgroeien.

“Leerzame doorgroeimogelijkheden, leuke collega's, flexibel, en ook nog eens werken op de vetste festivals en diners!”

Marleen werkt bij Mise en Place

“Een leuke job voor studenten! Een bedrijf waar aandacht wordt besteed aan werk en plezier hebben.”

Stan werkt bij Mise en Place

“Hele goeie sfeer op kantoor, maar een professionele houding als het moet. Flexibel rooster en leuk, wisselend werk!”

Thomaswerkt bij Mise en Place

“Top studentenjob! Niet alleen flexibel en gevarieerd maar ook super gezellig! Dit is echt voor iedereen aan te raden.”

Erikawerkt bij Mise en Place

“Als je hier werkt krijg je als bonus super leuke vrienden! Daarnaast is Mise en Place ook een stukje persoonlijke ontwikkeling.”

Tommiewerkt bij Mise en Place

“Horeca dat uitblinkt in fun en kwaliteit en daarbij veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkelingen.”

Erik werkt bij Mise en Place