FLEXIBELE STUDENTENJOB

De leukste studentenjob in de bediening, keuken of bar!

Studentenjobs bij Mise en Place

Bij Mise en Place kies je uit de leukste studentenjobs van het land en werk je op de manier die het beste bij jou past.

Zo kun je bijvoorbeeld werken bij festivals, concerten, cateraars, voetbalstadions, congrescentra, hotels, restaurants, noem het maar op. Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling, met onze Mise en Place Academy. Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

WE WORK WITH FRIENDS!

Waar wil je werken?

Wil je het diner serveren aan de gasten bij je favoriete sportclub, de bruiloft coördineren van die bekende vlaming, of sta je liever een sterrendiner te bereiden? Draai je nog even een ontbijtdienst voor je schooldag of werk je bij dat festival waar je altijd al naartoe hebt willen gaan? De keuze is aan jou.

Wanneer wil je werken?

Wanneer het jou uitkomt. Van vroeg tot laat, doordeweeks of in het weekend. Werk je liever even niet omdat je bijvoorbeeld veel huiswerk hebt, of lekker van je vakantie geniet? Dat kan allemaal, want bij Mise en Place bepaal je zelf wanneer je wilt werken.

Met wie wil je werken?

Wil je graag werken met iemand die je kent? Dat kan! Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Nog beter! Maak dan kennis met je 8000 medestudenten. Bij Mise en Place kies je uit de leukste horecajobs van het land en werk je op de manier die het beste bij jou past.

WERKEN IN DE BEDIENING

Spreekt de flair van het leven in de bediening jou aan? Ben je goedlachs en hou je ervan om mensen een top dag te bezorgen tijdens festivals, concerten of in hotels, restaurants of congrescentra? Dan leren wij jou graag kennen voor een studentenjob in de bediening!

WERKEN IN DE KEUKEN

Hou jij van lekker eten? Leef jij je graag uit in de keuken? Of wordt het gewoon hoog tijd om de basics te leren? Dan is werken bij Mise en Place echt iets voor jou! Wij leren je al de skills die je nodig hebt om mee te draaien in een professionele keuken. Ook nadien kan je je bij ons culinair blijven ontwikkelen!

WERKEN TIJDENS EVENTS

Met een bijbaan bij Mise en Place Events bepaal jij waar, wanneer en met wie jij werkt: evenementen, voetbalwedstrijden, (pop)concerten, dance-events, het kan allemaal. Dit kan door de week zijn, overdag, ’s avonds of gewoon lekker een heel weekend knallen op een festival.

horecapersoneel
medewerker
medewerkers horeca

10 VESTIGINGEN DIE JOU
GRAAG VERWELKOMEN.

Met 10 vestigingen door het hele land kunnen wij 100% dekking bieden en kun je dus overal komen te werken. Als je bij Mise en Place werkt is de vestiging je hoofdkwartier, je thuisbasis en natuurlijk ook de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een “klein” borreltje kunt doen!

[vc_widget_sidebar sidebar_id=”blog-sidebar”]

Schrijf je nu in
bij Mise en Place

Werken waar, wanneer en met wie jij wilt!