HORECA STUDENTENJOB IN ANTWERPEN

Studentenjobs bar
Studentenjobs Mise en Place
Studentenjobs bar

Word jij onze nieuwe vriend(in)?

Ben je druk bezig met sparen voor je geplande wereldreis? Zit je vol in het studentenleven? Heb je een tussenjaar genomen of kun je gewoon niet wachten om te gaan werken in de horeca? Bij Mise en Place Antwerpen vind je horeca vacatures waar je zowel parttime als fulltime aan de slag kunt en waarbij je je voorkeur kunt aangeven voor werken in de bediening, in de keuken of op events. Met een grote diversiteit aan jobs is geen enkele werkdag hetzelfde!

Je kan heel makkelijk met ons in contact komen. Dit kan via mail of telefoon Je bent natuurlijk altijd welkom (om eens binnen te springen) in ons kantoor.

PLAN JOUW INTAKE GESPREK

HEB JE NOG GEEN ERVARING?

Geen probleem! Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job waardoor jij als een echte horeca professional aan de slag kan! Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Voer uiteenlopende taken uit in de bediening en weet onvergetelijke ervaringen voor jou en je gasten te creëren. Ondersteun de chefs en ga aan de slag als keuken-of buffet hulp of sta achter de bar op de gaafste festivals en evenementen.

Studentenjobs bar

Contact

ADRES

Dit wordt je hoofdkwartier en natuurlijk ook de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een “klein” borreltje kunt doen #ThankGodItsFriday.

Stadswaag 8, 2000 Antwerpen

0900-MISEENPLACE

HOTLINE

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht je dus vragen hebben over een studentenjob of andere zaken? Call!

Telefoonnummer: +32 3 658 42 00

Social Media

SOCIAL MEDIA

Elke vestiging heeft haar eigen social media platformen. Like ons op Facebook en volg ons ook op Instagram om niks te missen van Mise en Place!

Facebook Instagram

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd? Meld je dan zeker aan voor een gesprek met jouw nieuwe collega’s!