HORECA STUDENTENJOB IN BRUSSEL

Studentenjobs bar
Studentenjobs Mise en Place
Studentenjobs bar

Word jij onze nieuwe vriend(in)?

Op zoek naar een studentenjob in Brussel? Bij Mise en Place Brussel heb je keuze uit een groot aantal horeca jobs. Je vindt er horeca vacatures waar je zowel parttime als fulltime aan de slag kunt en waarbij je je voorkeur kunt aangeven voor werken in de bediening, in de keuken of op events.

Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, maar ook van Europa waar je  kan werken voor de beste cateraars, hotels en restaurants. Daarbovenop zijn er nog een heleboel beurzen, congressen en internationale NATO events.

Je kan heel makkelijk met ons in contact komen. Dit kan via mail of telefoon. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in ons kantoor!

PLAN JE IN VOOR EEN INTAKE GESPREK

HEB JE NOG GEEN ERVARING?

Geen probleem! Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job waardoor jij als een echte horeca professional aan de slag kan! Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Voer uiteenlopende taken uit in de bediening en weet onvergetelijke ervaringen voor jou en je gasten te creëren. Ondersteun de chefs en ga aan de slag als keuken-of buffet hulp of sta achter de bar op de gaafste festivals en evenementen.

Studentenjobs bar

Contact

ADRES

Dit wordt je hoofdkwartier en natuurlijk ook de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een “klein” borreltje kunt doen #ThankGodItsFriday.

Tijdelijk gesloten, je kan ons steeds digitaal bereiken.

0900-MISEENPLACE

HOTLINE

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht je dus vragen hebben over een studentenjob of andere zaken? Call!

Telefoonnummer: +32 2 514 15 00

Social Media

SOCIAL MEDIA

Elke vestiging heeft haar eigen social media platformen. Like ons op Facebook en volg ons ook op Instagram om niks te missen van Mise en Place!

Facebook Instagram

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd? Meld je aan voor de een startgesprek met het kantoor in Brussel!