Een studentenjob op festivals en evenementen!

Werken op evenementen met Mise en Place Events!

Een studentenjob bij Mise en Place Events!

Met een studentenjob bij Mise en Place Events bepaal jij waar, wanneer en met wie jij werkt: bruiloften, evenementen, voetbalwedstrijden, (pop)concerten, dance-events, het kan allemaal.  Onze studentenjobs zijn de ideale invulling voor jouw festivalseizoen. Goed verdienen terwijl je geniet van de sfeer en de job. Dit kan door de week zijn, overdag, ’s avonds of gewoon lekker een heel weekend knallen. Wij werken voornamelijk met studenten, dus je bent altijd verzekerd van leuke collega’s. Heb je nog geen ervaring in de horeca? Via onze professionele trainers en opleidingen leren we jou de kneepjes van de gastvrijheid zodat jij helemaal klaar bent voor de komende events.

Werkwijze

“Al onze medewerkers doorlopen dezelfde procedure. Na een eerste kennismaking op één van onze infosessies en een 2 daagse opleiding kan je meteen aan de slag.”

“Wanneer je enige tijd aan het werk bent krijg je van ons nog een extra training op het gebied van logistiek, vaardigheden en bartraining. Ook doe je in deze periode je eerste werkervaring op en maak je kennis met je collega’s.”

MINIMAAL 18 JAAR

Vanaf 18 jaar kun je je bij Mise en Place aansluiten voor een studentenjobs op de events!

HOGESCHOOL OF UNIVERSITAIRE OPLEIDING?

We werken  met studenten uit  elke opleiding! Een horeca- en/of eventopleiding is niet vereist.

GASTGERICHT

Jij en je collega’s zien er representatief uit en zijn altijd gericht op de gasten van onze relatie.

Schrijf je nu in
bij Mise en Place!

Werken waar, wanneer en met wie jij wilt!