HORECA STUDENTENJOB IN GENT

Studentenjobs bar
Studentenjobs Mise en Place
Studentenjobs bar

Word jij onze nieuwe vriend(in)?

Stad Gent, één van dé studentensteden. Hippe bars, toffe caféetjes en gezellige restaurantjes. En zeker niet te vergeten de Overpoortstraat! Gent staat gelijk een toffe losse sfeer in een actieve studentenstad. Bij Mise en Place Gent heb je keuze uit een groot aantal horeca jobs. Je kan hier werken in bediening en in de keuken.We werken niet alleen voor de hipste cateraars,  beste restaurants en hotels uit de Gent maar ook in de hele regio.

Je kan heel makkelijk met ons in contact komen. Dit kan via mail of telefoon. Je bent natuurlijk altijd welkom om eens binnen te springen in ons kantoor.

PLAN JE IN VOOR EEN INTAKE GESPREK

HEB JE NOG GEEN ERVARING?

Geen probleem! Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job waardoor jij als een echte horeca professional aan de slag kan! Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Voer uiteenlopende taken uit in de bediening en weet onvergetelijke ervaringen voor jou en je gasten te creëren. Ondersteun de chefs en ga aan de slag als keuken-of buffet hulp of sta achter de bar op de gaafste festivals en evenementen.

Studentenjobs bar

Contact

ADRES

Dit wordt je hoofdkwartier en natuurlijk ook de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een “klein” borreltje kunt doen #ThankGodItsFriday.

Konigin Elisabethlaan 49, 9000 Gent

0900-MISEENPLACE

HOTLINE

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht je dus vragen hebben over een studentenjob of andere zaken? Call!

Telefoonnummer: +32 9 231 41 10

Social Media

SOCIAL MEDIA

Alle vestigingen voegen foto’s en berichten toe aan onze social media platformen. Like ons op Facebook en volg ons ook op Instagram om niks te missen van Mise en Place Gent!

Facebook Instagram

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd? Meld je aan voor een startgesprek met je kantoor in Gent!