EEN STUDENTENJOB IN DE KEUKEN!

Werken in de keuken!

Koks zijn de hedendaagse superhelden, alleen dragen zij hun cape aan de voorkant! Werken in de keuken is één van de oudste en belangrijkste beroepen ter wereld. Onze wereld veranderde op het moment dat de holbewoners bliksem zagen inslaan. Want, met vuur kon men koken.

Tegenwoordig zijn de patissier, kok en chef gewilde krachten en niet meer weg te denken. Werken in de keuken symboliseert hard werken, creatief denkvermogen, samenwerking en passie voor elk gerecht en op elk bord waarmee je jouw gasten laat watertanden.  Mise en Place biedt studenten met culinaire interesse een te gekke en leerrijke bijbaan op verschillende niveaus. Ervaar hoe het is om te werken in diverse type keukens in heel België: ga aan de slag op toffe sport- en bedrijfsevenementen, mooie diners met live bereidingen of tover ingrediënten om tot eindgerechten in productiekeukens. 

Masterchef ben je niet in één dag.
Mise en Place biedt je gratis trainingen aan om zelfverzekerd te werken in de keuken. Dus ook als je geen ervaring hebt in ciseleren, assaisoneren of weet wat nou precies een consommé is, geen nood. Laat het geen drempel zijn. Al samen lerend en groeiend trainen wij jou in drie fases tot een keukenmedewerker die zelfverzekerd en enthousiast aan de slag kan gaan. Binnen no-time zit je op het niveau van goed, veilig en vlot werken in professionele keukens.

Na de eerste drie culinaire trainingen houdt het natuurlijk niet op. Het ontwikkelen van jouw culinaire kennis en interesse staat hoog bij ons in het vaandel. Daarom bieden wij ook specialisatie trainingen aan zoals het meedraaien in een a la carte keuken, de kunst van het barbecueën op een kamado of het verschil weten tussen eggs benedict, eggs florentine of eggs blackstone. Heb je al werkervaring in de keuken opgedaan? Dan hebben we voldoende nieuwe uitdagingen voor je om meteen aan de slag te gaan!

Naast de culinaire trainingen die Mise en Place aanbiedt, zijn wij ook begaan met jouw persoonlijke groei. Via onze Mise en Place Academy kun je uiteenlopende persoonlijke trainingen gratis volgen. Hierdoor zorg je ervoor dat jij een stapje voor hebt op de rest omdat jij een time-management-, leiderschap- en of  (zakelijke)communicatie training gevolgd hebt.

Werkwijze

“Al onze Foodies doorlopen dezelfde procedure. Na een eerste kennismaking tijdens een informatiesessie op één van onze vestigingen hoor je direct of je snel van start kunt in de keuken.”

“Klaar om aan de slag te gaan? Dan volg je in totaal 3 trainingen op het gebied van veiligheid, hygiëne, keuken-omgangsvormen, snijtechnieken en heel veel handige vaardigheden die je ook thuis kunt toepassen. ”

“Na de eerste training kan je al aan de slag en doe je werkervaring op omdat je dat nodig hebt voor de volgende 2 trainingen. Hierdoor maak je ook al kennis met je nieuwe collega’s en de diverse gave locaties waar je kan werken.”

In deze keukens
kun jij gaan werken!

Schrijf je nu in
bij Mise en Place!

Werken waar, wanneer en met wie jij wilt!