HORECA STUDENTENJOB IN LEUVEN

Studentenjobs bar
Studentenjobs Mise en Place
Studentenjobs bar

Word jij onze nieuwe vriend(in)?

De bruisende stad Leuven heeft zoveel te bieden en wordt daarom ook niet zomaar dé studentenstad genoemd! De gezelligste caféetjes en beste plaatsen om uit te gaan vind je natuurlijk op de Oude Markt. Waarom daar dan ook gewoon niet een studentenjob zoeken? Mise en Place Leuven biedt jou een ruime keuze aan horeca jobs. Je kan hier werken in de bediening en in de keuken. We werken niet alleen voor de hipste cateraars,  beste restaurants en hotels uit Leuven maar ook in de hele regio.

Je kan heel makkelijk met ons in contact komen. Dit kan via mail of telefoon. Je bent natuurlijk altijd welkom om eens binnen te springen in ons kantoor.

PLAN JE INTAKE GESPREK

HEB JE NOG GEEN ERVARING?

Geen probleem! Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job waardoor jij als een echte horeca professional aan de slag kan! Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Voer uiteenlopende taken uit in de bediening en weet onvergetelijke ervaringen voor jou en je gasten te creëren. Ondersteun de chefs en ga aan de slag als keuken-of buffet hulp of sta achter de bar op de gaafste festivals en evenementen.

Studentenjobs bar

Contact

ADRES

Dit wordt je hoofdkwartier en natuurlijk ook de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een “klein” borreltje kunt doen #ThankGodItsFriday.

Parijsstraat 76, 3000 Leuven

0900-MISEENPLACE

HOTLINE

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht je dus vragen hebben over een studentenjob of andere zaken? Call!

Telefoonnummer: +32 16 58 42 00

Social Media

SOCIAL MEDIA

Elke vestiging heeft haar eigen social media platformen. Like ons op Facebook en volg ons ook op Instagram om niks te missen van Mise en Place!

Facebook Instagram

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd? Meld je aan voor een opstartgesprek met het kantoor in Leuven!