fbpx

R.S.C. Anderlecht verkiest Mise en Place als beste partner van 2018. Elk jaar evalueren zij hun partners op verschillende punten. Dit jaar kwamen wij, met het kantoor in Brussel, hier als beste partner uit. De prijs wordt op basis van 3 verschillende aspecten uitgereikt: gastvrijheid, service en administratie. Volgens de jury steekt Mise en Place er in deze categorieën met kop en schouders bovenuit.

Het kantoorteam van Brussel werd, op 10 maart, door R.S.C. Anderlecht uitgenodigd voor de match tegen Kortrijk. Na een uitgebreid diner in de VIP werd het tijd voor een spannende match tegen KV Kortrijk.  Bedankt Dimitri, Ozan, Redouane  en Ilara voor jullie dagelijkse inzet.

RSCA TEAM

WAAROM WE BESTE PARTNER ZIJN

Gastvrijheid

Volgens de jury blinken we uit in gastvrijheid. Onze jobpers zijn niet alleen vriendelijk, gastvrij en vooruitdenkend, maar ook perfect tweetalig.

Service

In service blinken wij voor hen ook uit. Zo zijn onze jobpers altijd ruim op tijd met een verzorgd uniform. Onze jobpers beschikken elk over een uniform kledingpakket wat voor R.S.C.A. een heel belangrijk punt is om mee samen te werken. Daarnaast is er een  frisse dosis aan enthousiasme en bezitten onze medewerkers de nodige skills.

Administratie

Last but not least, vinden ze dat Mise en Place als beste de administratie opvolgt. We zorgen ervoor dat alles up to date blijft, dat er zo weinig mogelijk last minute wijzigingen zijn en dat de namen van onze jobpers op tijd worden doorgegeven aan onze partners.

Ons hospitality personeel, ook wel ‘jobpers’ genoemd, zijn opgeleid om gastvrij en met kennis van zaken te werken op alle terreinen van de hospitality; van een à la carte diner tot een mega-event.  Bij Mise en Place heeft u één aanspreekpunt, wij regelen intern alles voor u. Dankzij onze eenduidige all-in tarieven heeft u altijd zicht op de personeelskost. Zo zijn er geen verassingen achteraf.

Bent u ook nog op zoek naar een nieuwe partner bij uw volgend evenement? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten.

 

Ik ga akkoord met de privacy statement van Mise en Place

Leave a Reply