fbpx

Dag Ditmar! Bedankt dat je even tijd wou maken om met mij te spreken. Laten we beginnen bij het begin. Want eerlijk gezegd weet ik niet wie je bent of wat je doet. Wie is Ditmar en wat doe je zoal in het dagelijkse leven?

Ik ben Ditmar, 26 jaar, wonende in Gent en hou ervan om nieuwe dingen te leren & deze kennis en ervaring te delen met anderen. Daarnaast ben ik een echte sportfanaat. Ik hou van elke sport en doe momenteel aan crossfit. Verder lees ik graag non-fictie en hou ik van lekker eten en drinken. Bij Mise en Place was ik de voorbije maanden al commercieel bezig voor Mise en Place Gent en vanaf februari hou ik me ook bezig met het organiseren van onze opleidingen en het begeleiden van onze trainers. Iets wat ik zeer graag doe.

Vanwaar kwam de passie voor de Mise en Place academy?
Het is dankzij de Academy dat ik als student heb besloten om bij Mise en Place te blijven werken. Een vriend van me werkte voor Mise en Place Brussel, hij zei: “ge moet dat is doen, gewoon chill in een pakske mensen bedienen”
6 jaar later? Well, that escalated quickly. De opleidingen die ik bij, en via, Mise en Place heb mogen volgen, hebben mijn leven en carrière sterk beïnvloed. Door de trainingen en events die Mise en Place organiseert heb ik mijn talenten ontdekt en mijn passie gevonden. Dit is wat ik dan ook wil doen, zorgen dat jonge mensen dezelfde kansen hebben die ik heb gekregen om zich te ontwikkelen en zelf ook hun passie te vinden.

Hoe wil je er voor zorgen dat jongeren deze kansen krijgen? Anders gezegd, wat is het doel van de academy?

Het doel is er voor zorgen dat zoveel mogelijk studenten deel kunnen nemen in onze Academy. Om dit op te vangen hebben we nood aan trainerstalent. Zo willen we zorgen dat talenten van Mise en Place alle kansen krijgen om zichzelf te blijven ontwikkelen. Dus in één zin samengevat: “Het faciliteren van de ontwikkeling van talent binnen onze organisatie.

Je bent net gestart als Operations Manager van de Academy, waar zie je jezelf zien binnen 3 jaar?
Ik stel deze vraag vaak aan andere mensen & moet eerlijk bekennen dat dit ook voor mij nog steeds geen makkelijke vraag is. Eén ding is zeker: binnen drie jaar ben ik niet meer de OM van de Mise en Place Academy België. Tot dan geef ik mezelf de tijd om mezelf te blijven ontwikkelen en misschien zelfs opnieuw uit te vinden.

Ditmar Logghe

Wat zou je willen meegeven aan de studenten die nu bij Mise en Place starten?
Jullie zijn allemaal en uniek en getalenteerd. Talent alleen is helaas niet genoeg, je moet hiermee aan de slag en je moet jezelf in een omgeving plaatsen waarin je niet anders kan. Maak het jezelf ongemakkelijk, get out of your COMFORT ZONE!

Als afsluiter, wat heeft Mise en Place al betekend voor jou de voorbije jaren en wat kan ons bedrijf nog betekenen?
Het was de meest uitdagende studentenjob die ik heb gehad. Geweldige eerste werkervaring waar ik ‘fouten’ MOEST maken. Mise en Place heeft er voor gezorgd dat ik meer ervaring & kennis had dan andere studenten met een gelijkaardig diploma. Ik heb hier mooie vriendschappen opgebouwd en mijn vriendin leren kennen. In Mise en Place ben je constant omringt door mensen die je uitdagen om het beter te doen. Hier krijg je de kans om te verder te bouwen aan jouw carrière.

Super bedankt dat je dit interview wou doen. Ik wens je nog veel succes toe!
Het was me een genoegen, graag tot snel!

Leave a Reply