back-to-the-roots

Mise en Place is meer dan het zoveelste uitzendbureau!

Wat begon als kleine onderneming in Maastricht in 1994 is uitgegroeid tot een volwassen organisatie die haar stempel drukt op de hospitality branche. Ondanks grote veranderingen hebben we vanaf het begin altijd aan dezelfde ethos vastgehouden, een vriendelijke werkomgeving tot bloei laten komen en “synergieën” gecreëerd. Hierdoor zijn we erin geslaagd om een uitgebreid internationaal netwerk van partners en talenten op te zetten, die passie hebben voor wat ze doen.

Mise en Place heeft zich alleen maar kunnen ontwikkelen en blijven uitbreiden vanwege de talenten van haar medewerkers. We investeren in studenten die er voortdurend naar streven de verwachtingen te overtreffen. Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, groei je altijd binnen no time door! We bieden iedere medewerker de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen en zijn/haar verborgen potentieel te ontdekken. We zijn trots dat we continu het beste halen uit iedereen die wij mogen ontmoeten. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de eindeloze energie en positiviteit van onze Mise en Place medewerkers.

“Together we proudly put energy in making friends and creating synergy”

Dat is de missie van Mise en Place. Deze missie geeft de overtuiging weer van de medewerkers van Mise en Place op alle niveaus binnen de organisatie om vrienden te maken en samen synergie te creëren. Deze missie straalt saamhorigheid uit, samen dingen oppakken en met passie voor Mise en Place werken.

De kracht van onze missie zit in het feit dat vrienden elkaar helpen zonder een directe tegenprestatie daarvoor terug te verwachten. Het belang van het netwerk, dus “ vriendjes maken”, staat hierbij voorop. “Making friends and creating synergy” zijn dus elkaars verlengden en komen tot stand door niet uit te zijn op krijgen echter uit te zijn op geven. Deze overtuiging is de wens van Mise en Place en een onherroepeelijk onderdeel.

horecapersoneel