Deze pagina is voor het laatst aangepast in december 2017.

Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Middels deze Privacy Policy laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Deze Privacy Policy is van toepassing op de diensten van Mise en Place België N.V. U dient zich ervan bewust te zijn dat Mise en Place België N.V. niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan de privacy policy te accepteren.

Mise en Place België N.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Deze Privacy Policy geldt voor iedere bezoeker van deze website.

1.Beheer

Het beheer van deze website valt onder Mise en Place België N.V.

Contactgegevens:
Mise en Place België N.V.
Parijsstraat 76
3000 Leuven
Ondernemingsnummer: 0478.294.726

2. Doeleinden

2.a Mise en Place België N.V. verzamelt en/of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze Privacy Policy, tenzij uw toestemming hiertoe van tevoren is verkregen.

2.b Mise en Place België N.V. verzamelt uw gegevens met als doeleinde het verbeteren van de website. Deze gegevens bestaan uit het volgen van uw gevolgde stappen tijdens het bezoek van de website.

2.c Mise en Place België N.V. verzamelt uw persoonsgegevens indien u ervoor kiest het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. Deze gegevens zullen gebruikt worden om contact met u op te nemen betreffende de inschrijving. Daarnaast worden de gegevens, zoals uw emailadres, opgeslagen in de database van Mise en Place België N.V. om u in de toekomst te benaderen over zaken die wellicht interessant voor u kunnen zijn, indien u hiermee akkoord bent gegaan ten tijde van de inschrijving.

2.d De gegeven informatie zal, in beginsel, niet met derden worden gedeeld. Informatie kan echter wel intern gedeeld worden. De werknemers van Mise en Place België N.V.  zijn echter verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

2.e Als u persoonlijke informatie wil inzien, wijzigen of verwijderen kunt u contact met ons op nemen, ten einde een verzoek hiertoe in te dienen.

2.f Mise en Place België N.V. werkt binnen de kaders van de Wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte de verwerking van persoonsgegevens. Deze zal te allen tijden worden nageleefd. De Privacycommissie houdt hier toezicht op.

3.Beveiliging

3.a Mise en Place België N.V.  draagt zorg voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens. Deze worden op de eigen beveiligde servers van  Mise en Place België N.V.  opgeslagen.

3.b Mise en Place België N.V. heeft deze website beveiligd met een SSL certificaat. Dit betekent dat uw persoonsgegevens worden beveiligd met een SSL beveiliging. Een SSL beveiliging heeft als doel de pagina’s waar men persoonsgegevens invoert te beveiligen tegen misbruik van derden.

4.Cookies
4a Mise en Place België N.V. maakt gebruik van functionele cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina’s van deze website te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op uw computer geplaatst kunnen worden. In zo’n cookie wordt van u informatie, zoals bepaalde voorkeuren, opgeslagen. Daardoor kunnen wij u bij een volgend bezoek nog beter van dienst zijn, door bijvoorbeeld de domeinnaam die u gecheckt en bewaard heeft. U hoeft dan ook niet telkens opnieuw dezelfde informatie in te vullen. Hierdoor wordt de website gebruiksvriendelijker.

4.b U kunt zelf bepalen hoe er met cookies omgegaan dient te worden. U kunt uw browser dusdanig instellen dat deze het gebruik van functionele cookies toestaat, niet toestaat of gedeeltelijk toestaat. In dit laatste geval kan worden ingesteld welke websites functionele cookies mogen plaatsen. Voor alle overige websites wordt het plaatsen dientengevolge verboden. Deze mogelijkheid wordt door de meest gebruikte moderne browsers geboden.

4.c Cookies kunnen te allen tijde van een computer worden verwijderd, via de browser.

5.Koppelingen

Koppelingen naar websites van derden worden aangeboden voor gebruikersgemak en betekenen niet dat Mise en Place België N.V.  de inhoud van de gekoppelde websites goedkeurt of onderschrijft. Mise en Place België N.V.  is dan ook niet aansprakelijk voor de inhoud van de gekoppelde website of links naar andere websites, welke zich op de gekoppelde websites bevinden.

6.Vragen en feedback

U kunt met vragen over deze Privacy Policy terecht bij Mise en Place België N.V., afdeling Legal. U kunt de afdeling Legal van Mise en Place België N.V. bereiken via e-mailadres legal@miseenplace.eu of u kunt bellen naar (+31)43 – 2051040.

 7. Wijzigingen

Deze Privacy Policy is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze Privacy Policy. Mise en Place België N.V. is gerechtigd de inhoud van deze Privacy Policy te wijzigen zonder dat de gebruiker hiervan op de hoogte moet worden gesteld. Het doorvoeren van de wijziging binnen de werkomgeving is daarvoor voldoende. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze Privacy Policy te raadplegen.

Een datalek is een situatie waarin jij of een ander onbedoeld inzage heeft in persoonsgegevens die niet voor jou, of die ander, bestemd zijn. Indien je een (vermoedelijk) datalek bent tegengekomen verzoeken wij jou dit direct te melden via onderstaand formulier.

Hoe kunnen we je bereiken


Ik ga akkoord met de Privacy statement van Mise en Place