Een studentenjob bij Mise en Place

Wat verdien ik bij Mise en Place?

Bij Mise en Place verdien je €11,93 bruto per uur. Hierbovenop krijg je een kledijvergoeding per job die je doet. Doe je nachtwerk of zondagwerk komt er respectievelijk €1,20 en €2 per uur bij je basis bruto loon. Voor meer info over je loon kan je steeds bij een kantoor terecht.

Moet ik ervaring hebben?

Je hoeft geen werkervaring in de horeca te hebben om bij ons te komen werken. Met onze e-learning module leer je eerst in theorie alles wat je moet weten over werken in de horeca, hospitality en evenementenbranche. Nadat je de e-learning hebt afgerond, zal je deelnemen aan twee trainingen op onze Mise en Place Academy. Hier leer je de kneepjes van het horecavak in de praktijk.Daarna word je op je werkplek intensief door een jobcoach begeleid tot je alle werkzaamheden beheerst. Aanvullend biedt Mise en Place trainingen aan, voor als je je nog verder wilt ontwikkelen op specifieke vakgebieden in de horeca.

Hoe vaak kan ik werken?

Bij Mise en Place kun je werken waar, wanneer en met wie jij wilt. Dat betekent dat je zelf bepaalt hoe vaak je wilt werken! Parttime, fulltime, of nog even snel een job na school? Het kan allemaal.

Moet ik een kledingpakket aanschaffen?

Bij Mise en Place zijn we er trots op dat al onze jobpers in dezelfde kleding rondlopen. Daarom verwachten wij dat iedereen een kledingpakket aanschaft voordat je aan het werk gaat. In dit kledingpakket zitten twee overhemden, een pantalon, een gilet, stropdas, strikje, badge, kelnersmes, aansteker en een pen. Met dit kledingpakket hoor jij er ook helemaal bij!

Welke trainingen krijgen de medewerkers van Mise en Place?

Als je bij Mise en Place wordt aangenomen volg je drie trainingen. Dit zijn de gastvrijheidstraining, de bedieningstraining en een bartraining. Buiten deze basistrainingen, bieden we echter nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een promotraining volgen als je in het promoteam zit, maar ook een communicatietraining of selectietraining als je door wilt groeien binnen Mise en Place.